Vinete cu cascaval

Printeaza

Vinete cu cascaval din: vinete, ceapa, rosii, ou, cascaval, ulei.

 

Ingrediente:Vinete cu cascaval

  • 3 vinete mijlocii
  • 3 cepe
  • 3-4 roşii
  • 1 ou fiert tare
  • 100 g caşcaval
  • 150 ml ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi vinetele de coajă, le tai cuburi şi le prăjeşti pe toate părţile în 100 ml ulei.

Separat faci un sos din ceapa tăiată mărunt şi roşiile opărite, decojite şi tăiate cubuleţe şi 50 ml ulei.

Sosul îl fierbi circa 30 de minute, tot adăugând câte puţină apă. Peste sos adaugi vinetele.

Le ţii pe foc încă 2-3 minute, amestecându-se încontinuu.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Vinete cu sos de rosii si cascaval

Vinete cu sos de rosii si cascaval

Vinete cu sos de rosii si cascaval din: vinete, cascaval, rosii, patrunjel, usturoi, cimbru, zahar, sare, piper. Ingrediente: 3-4 vinete subţiri 150 g caşcaval ras 500g roşii pătrunjel verde 2 căţei usturoi cimbru o linguriţă zalhăr sare piper   Mod de preparare: Se spală vinetele, se taie felii groase de un deget, se presară cu […]

 

Vinete cu cascaval afumat

Vinete umplute cu legume si cascaval afumat

Vinete umplute cu legume si cascaval afumat din: vinete, ceapa, ardei, rosii, cascaval afumat, patrunjel, ulei, oregano, sare, piper. Ingrediente: 2 vinete 1 ceapă 1 ardei gras 3 roşii 100 g caşcaval afumat 1/2 legătură pătrunjel 4 linguri ulei 1 linguriţă oregano uscat sare piper   Mod de preparare: Se taie în două vinetele şi […]

 

Drob de vinete de cascaval

Drob de vinete de cascaval

Drob de vinete de cascaval din: vinete, gris, cascaval, oua, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 9 vinete 1 lingură griş 200 g caşcaval ras 5 ouă 1 legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Cureţi vinetele, le tai cuburi şi le pui în apă clocotită cu sare pentru 5 minute. După opărire le scurgi bine şi […]

 

Retete de post: vinete

Vinete umplute cu rosii si cascaval

Vinete umplute cu rosii si cascaval din: vinete, rosii, oua, pesmet, patrunjel verde, usturoi, cascaval, unt, concentrat de legume. Ingrediente: 4 vinete 2 rosii 1 ou 4 linguri pesmet pătrunjel verde 2-3 căţei de usturoi 100 g caşcaval 1 lingură unt con­centrat de legume Mod de preparare: Speli vinetele, le tai în două pe lungime, apoi le […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.