Vinete condimentate cu nuci 

Printeaza

Vinete condimentate cu nuci din: vinete, nuci, curcuma, coriandru, otet, sare.

Ingrediente:Vinete condimentate cu nuci

  • 2 vinete mari ulei pentru prăjit
  • sare

Pentru umplutură:

  • 100 g nuci măcinate un căţel usturoi
  • 1/2 linguriţă curcuma
  • 1/2 linguriţă seminţe de coriandru
  • 30 ml oţet din vin roşu
  • puţin praf de ardei iuţi
  • 170 ml apă fiartă şi răcită

 

Mod de preparare:

Vinetele se taie felii subţiri pe lung, se presară cu sare şi se lasă o oră. Se şterg apoi vinetele de sucul lăsat şi se prăjesc în baie de ulei. Se scot pe hârtie absorbantă.

La robot se mixează nucile cu restul ingredientelor pentru a obţine o pastă. Se repartizează pasta de nuci pe fiecare felie de vinete, se rulează şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.