Vinete, ardei si rosii la tava

Printeaza

Vinete, ardei si rosii la tava

Ingrediente:Vinete, ardei si rosii la tava

  • 6 vinete
  • 12 ardei graşi
  • 10 roşii mari
  • 8 legături verdeaţă
  • 2 căpăţâni usturoi
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi toate legumele şi aşezi într-o tavă un rând de roşii tăiate felii, un rând de verdeaţă tocată, un rând de vinete coapte ca pen­tru salată şi curăţate, un rând de ardei tăiaţi felii mai mari şi înăbuşiţi în ulei sau copţi curăţaţi de pieliţă, usturoi tăiat fin şi iar roşii.

Repeţi în aşa fel încât ultimul rând să fie de roşii. Torni ulei şi dai la cuptor să scadă până se rumeneşte. Mâncărica e bună şi rece!

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.