Vin rosu fiert cu compot de visine

Printeaza

Vin rosu fiert cu compot de visine din: compot, lichior, vin rosu, zahar, lamaie, scortisoara, anason.

Ingrediente:Vin_rosu_fiert_cu_compot_de_visine

  • 1 compot de vişine (800 g)
  • 4 linguri lichior de migdale sau extract de migdale
  • 700 ml vin roşu
  • 100 g zahăr
  • 1 lămâie
  • baton de scorţişoară
  • anason stelat cuişoare

 

Mod de preparare:

Vişinele se strecoară din compot şi se stropesc cu lichiorul de migdale.

Sucul de compot se amestecă cu vinul, se adaugă zahărul şi se fierbe. Lămâia se taie felii şi împreună cu condimentele se pune în vinul fiert şi se lasă circa 10 minute.

Vişinele se împart în pahare şi se toarnă peste ele vinul. Se serveste imediat.

 

Vin rosu fiert cu compot de visine

Vin_rosu_fiert_cu_compot_de_visine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.