Varza si rosii in otet

Printeaza

Varza si rosii in otet din: varza, rosii, ardei, otet, ulei, zahar, sare, piper.

Ingrediente:Varza si rosii in otet

  • 500 g varză albă
  • 500 g ardei gras verde
  • 500 g roşii
  • 250 ml oţet
  • 250 ml ulei
  • 1 lingură zahăr
  • 1 lingură sare grunjoasă
  • 1 lingură boabe piper

 

Mod de preparare:

Tai varza şi ardeii fideluţă şi roşiile în jumătate. Umpli borcanele sterilizate cu legume aşezate în straturi alternative. Fierbi oţetul cu zahărul, uleiul, sarea şi piperul.

Laşi să dea în clocot şi torni în borcane. Le închizi ermetic, le sterilizezi 20 de minute la 90 °C, le laşi să se răcească, după care le depozitezi în cămară.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.