Varza rosie la borcan

Printeaza

Varza rosie la borcan din: varza, zahar, sare, otet, dafin.

Ingrediente:Varza rosie la borcan

  • o varză roşie medie
  • 100 g zahăr
  • 100 g sare grunjoasă
  • 100 ml oţet
  • o foaie dafin

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă varza de foile exterioare, se taie mărunt şi se pune într-un vas. Se presară cu zahăr, sare şi se stropeşte cu oţet. Se amestecă şi se lasă o noapte la macerat.

A doua zi se repartizează în borcane, se pun şi foile de dafin, se pun capace şi se fierb cu ziare între ele timp de 90 de minute.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Varza rosie la borcan
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.