Varza musaca

Printeaza

Varza musaca din: varza, carne de porc, carne de vaca, slanina, rosii, cartofi, untura, bulion, piper, cimbru, boia, sare.

Ingrediente:Varza musaca

  • 1,5 kg varză murată
  • 500 g carne de porc
  • 500 g carne de vacă
  • 100 g slănină
  • 500 g roşii
  • 100 g cartofi
  • 100 g untură
  • 50 g bulion de roşii
  • piper
  • cimbru
  • boia de ardei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pune pe fundul unei cratiţe o foaie de varză, care se acoperă cu slănina tăiată felii.

Peste ea se aşterne un strat de varză tocată, unul de roşii, carnea curăţată, spălată şi tăiată în bucăţi potrivite, piperul boabe, sarea, cimbrul, boiaua de ardei, alt strat de varză, carne, slănină, roşii, restul de sare, piper, cimbru, boia, iar peste ultimul strat se aşează cartofii (rondele), peste care se toarnă bulionul îndoit cu apă si se dă la cuptor două ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.