Varză murată cu ardei şi hrean

Printeaza

Varză murată cu ardei şi hrean

Varză murată cu ardei şi hrean

Ingrediente:

  • 5 kg varză albă
  • 3 kg ardei capia
  • 500 g hrean
  • 100 g zahăr
  • 500 ml oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Se taie varza şi ardeii mărunt. Se rade hreanul şi se amestecă bine cu varza şi ardeii.

Se adaugă sare după gust. Zahărul se dizolvă în oţet şi se toarnă peste com­poziţie. Se amestecă bine.

Se acoperă cu un capac şi se lasă, de preferat, 36 de ore, după care se poate pune în borcane şi deja se poate servi.

Varză murată cu ardei şi hrean

Varza murata cu ardei si hrean.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.