Varza dulce gratinata

Printeaza

Varza dulce gratinata din: varza, faina, cascaval, sare, smantana, pesmet, ulei.

Ingrediente:Varza dulce gratinata

  • 1 varză
  • 3-4 linguri făină
  • 200 g caşcaval
  • sare
  • 200 g smântână
  • 5-6 linguri pesmet
  • 4-5 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi varza, îndepărtezi frunzele uscate şi o tai în jumătate. Tai fiecare jumătate în felii de aproximativ 1 cm grosime. Aşezi feliile în apă clocotită cu puţină sare şi le fierbi 10 minute. Le scoţi şi le scurgi. Treci feliile prin făină pe ambele părţi şi le căleşti în ulei până se rumenesc.

Le aşezi într-o tavă tapetată, presari jumătate din caşcavalul ras, smântână cu o lingură de făină şi restul de caşcaval amestecat cu pesmet.

Ţii la cuptor până se rumeneşte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.