Varza de bruxelles la aburi cu aroma de lamaie

Printeaza

Varza de bruxelles la aburi cu aroma de lamaie din: prosciutto, varza de bruxelles, unt, lamaie.

Ingrediente: Varza_de_bruxelles_la_aburi_cu_aroma_de_lamaie

  • 4 felii de prosciutto
  • 750g varză de bruxelles, capetele tăiate, iar frunzele exterioare îndepărtate
  • 50g de unt
  • coaja rasă fin de la 1/4 lămâie

 

 

Mod de preparare:

Incinge o tigaie mare şi prăjeşte feliile de prosciutto în tranşe, lăsându-le până când devin maronii şi crocante. Scoate-le din tigaie şi pune-le deoparte.

Fierbe la aburi sau în apă varza de bruxelles, timp de 7-8 minute, până când devine fragedă, apoi scurge-o şi pune-o în tigaie împreună cu untul, coaja rasă de lămâie, sare şi piper.

Tăvăleşte-o prin untul topit, apoi transfer-o într-un bol, rupe feliile crocante de prosciutto în bucăţi şi pune-le peste varza de bruxelles. Asezonează cu piper negru proaspăt măcinat.

Varza de bruxelles la aburi cu aroma de lamaie

Varza_de_bruxelles_la_aburi_cu_aroma_de_lamaie

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tocanita la abur

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.