Varză de Bruxelles cu ghimbir, miere si sos de soia

Printeaza

Varză de Bruxelles cu ghimbir, miere si sos de soia din: ulei de susan, ghimbir, varza de bruxelles, germeni de fasole, ceapa verde, miere, sos de soia si seminte de susan.

 Ingrediente:Varza_de_Bruxelles_cu_ghimbir_miere_si_sos_de_soia

  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 radacina de ghimbir de marimea unui deget, taiat felii subtiri
  • 300 g varza de Bruxelles, taiate in jumatate
  • 250 g germeni de fasole
  • 1 legatura mica de ceapa verde, tocata pe diagonala
  • 1 lingura de miere lichida
  • 2 linguri sos de soia, plus extra pentru servit
  • 1 lingura seminte de susan

 

Mod de preparare:

Se încinge ulei într-un wok sau într-o tigaie mare. Se prăjesc ghimbirul şi varza de Bruxelles, amestecând, timp de 5-6 minute, până când se rumenesc uşor. Se adaugă câteva linguri de apă în timp ce se prăjesc, dacă este cazul, pentru a nu se lipi.

Se adaugă germenii de fasole, ceapa verde, mierea şi sosul de soia, apoi se prăjesc amestecând încontinuu timp de un minut. Se presară seminţele de susan şi se serveşte imediat cu sos de soia, după preferinţă.

Varză de Bruxelles cu ghimbir, miere si sos de soia

Varza_de_Bruxelles_cu_ghimbir_miere_si_sos_de_soia

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.