Varza cu smantana si cascaval ras

Printeaza

Varza cu smantana si cascaval ras din: varza, faina, unt, lapte, cascaval, smantana, ou.

Ingrediente:Varza cu smantana si cascaval ras

  • 0 varză mijlocie
  • o lingură făină
  • o lingură unt sau 2 linguri untdelemn
  • o ceaşcă lapte
  • 100 g caşcaval ras
  • 250 ml smântână
  • un ou

 

Mod de preparare:

Se curăţă varza, se fierbe întreagă, se scurge şi se aşează într-o formă unsă cu untdelemn. Se toarnă peste ea un sos alb preparat din unt, făină şi lapte. Peste sos se presară caşcaval ras, smântână şi, la urmă, oul bătut.

Se dă la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.