Varza cu cotlet si carnati

Printeaza

Varza cu cotlet si carnati din: cotlet fara os, carnati, ceapa, faina, pasta de rosii, varza murata, smantana, ulei.

Ingrediente:Varza cu cotlet si carnati

  • 5-6 felii de cotlet (fără os)
  • 150 g cârnaţi
  • 2 cepe
  • făină
  • 1 lingură pastă de roşii
  • varză murată
  • smântână
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se pune uleiul într-o cratiţă. Se spală şi se şterg feliile de cotlet, se tăvălesc prin făina amestecată cu boia şi se prăjesc la foc iute, pe ambele părţi. Apoi, se pun deoparte, păstrân-du-le la cald. în uleiul rămas se călesc cele două cepe, se presară cu boia şi se adaugă pasta de roşii.

Se pun feliile de carne prăjite, cârnaţii tăiaţi rondele şi un strat de varză murată, tăiată fideluţă. Se toarnă aproximativ o cană de apă şi se fierbe înăbuşit aproximativ o oră. înainte de servire, se stropeşte mâncarea cu smântână.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.