Varza cu cartofi natur

Printeaza

Varza cu cartofi natur din: varza, cartofi, usturoi, ulei, marar, sare, piper.

Ingrediente:Varza cu cartofi natur

  • 500 g varză murată
  • 50 g ulei
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • 4 cartofi mai măricei
  • 1 căţel usturoi
  • mărar pentru decor

 

Mod de preparare:

Varza se toacă mărunt, se spală şi se stoarce bine. Cartofii se curăţă, se spală, se taie în două, apoi se pun la fiert cu un căţel de usturoi, puţină sare şi 2 linguri de ulei.

Varza se pune cu restul uleiului la călit, se potriveşte de piper, se pune foaia de dafin şi, din când în când, se mai pun câte o lingură-două de apă. La final, lăsăm ca apa sa se evapore bine şi varza să se călească bine.

Se aranjează pe platou cu cartofii natur.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.