Varza cu carne si slanina afumata

Printeaza

Tocăm varza mărunt (fie acră, fie dulce). Dacă e prea acră o spălăm, punem un rând de varză, apoi o bucată de slănină afumată. Carnea sau slănina o tăiem în bucăţele potrivite.

Punem astfel varza ca să fie amestecată bine cu carnea. Carnea o potri­vim după cât de grasă vrem să fie varza. O dăm la foc potrivit, adăugăm bulion şi boabe de piper. Dacă varza e acră, umplem cratiţa cu apă, dacă varza e dulce, punem la fiert borş.

Fierbe până scade şi e gata. Dacă nu a fiert varza sau carnea, adăugăm puţină apă sau borş (după caz) şi o lăsăm la fiert până este gata.

Varza cu carne si slanina afumata

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.