Varza cu carne de porc si cimbru

Printeaza

Varza cu carne de porc si cimbru din: carne de porc, varza, ceapa, gogosar, ardei gras, cimbru, sare, piper, rosii, ulei, marar.

Ingrediente:Varza_cu_carne_de_porc_si_cimbru

  • 500 g carne de porc taiata cuburi, de marime potrivita
  • 2 kg varza taiata fideluta
  • 1 ceapa tocata
  • 1 gogosar taiat julien
  • 1 ardei gras rosu, taiat julien
  • cimbru
  • sare
  • piper boabe
  • 4 rosii
  • 2 linguri ulei
  • marar tocat

 

Mod de preparare:

Calesti in 2 linguri de ulei ceapa, ardeiul, gogosarul si carnea pana se inmoaie. Torni putina apa fierbinte si lasi sa fiarba. Separat, freci varza cu un praf de sare si, daca a fiert carnea, o pui in vas. Potrivesti de sare si presari piper boabe dupa preferinta si cimbru.

Daca este necesar, mai torni putina apa fierbinte. Tai feliute rosiile si dupa ce varza a scazut, le asezi deasupra si dai la cuptor acoperit. Dupa ce s-a rumenit si a fiert carnea, opresti focul si adaugi mararul tocat.

Varza cu carne de porc si cimbru

Varza_cu_carne_de_porc_si_cimbru

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.