Varza cu carnati de casa afumati

Printeaza

Varza cu carnati de casa afumati din: varza, carnati de casa afumati, morcovi, ulei, piper, frunze de dafin.

Ingrediente:Varza_cu_carnati_de_casa_afumati

  • o varza medie
  • 2 carnati de casa afumati
  • 2 morcovi
  • ulei
  • piper
  • 2 frunze de dafin

 

Mod de preparare:

Intr-un borcan de doi litri se pune varza tăiată în patru şi, peste ea, se toarnă o saramură din apă şi sare. Se lasă 3 zile să se mureze uşor. După acest timp, se scoate, se scurge bine şi se taie fideluţă. Morcovul se trece prin râzătoare.

Intr-o cratiţă încăpătoare se pun una- două linguri de ulei şi se căleşte uşor varza. Apoi, se adaugă morcovul trecut prin râză­toare, se lasă şi el un minut-două. Se pun carnaţii, se toarnă aproximativ 400 ml apă, se adaugă piperul şi foile de dafin şi se lasă să fiarbă 20 de minute sub capac.

Apoi, se ţine pe foc încă 25 de minute, maximum, fără capac.

Varza cu carnati de casa afumati

Varza_cu_carnati_de_casa_afumati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.