Varza cu afumatura

Printeaza

Varza cu afumatura din: varza, morcovi, ceapa, piept afumat de porc, ulei, marar, bors, sare, piper.

Ingrediente:Varza_cu_afumatura

  • o varza mica, proaspata
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 300 g piept afumat de porc
  • 2-3 linguri ulei
  • o legatura marar
  • 150 ml bors
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Varza se toacă mărunt, iar morcovii se trec prin râzătoare. Ceapa se taie mărunt şi se pune la călit, în ulei, într-o cratiţă încăpătoare alături de varză şi morcovi. Se lasă 10-15 minute pe foc amestecând continuu.

Se taie mărunt pieptul afumat şi se pune în varză. Se lasă 5 minute pe foc. Apoi, în varză se toarnă borşul fiert separat şi se dă la cuptor 40 de minute. Se aduce la masă cu mărar deasupra, sare şi piper proaspăt râşnit.

Varza cu afumatura

Varza_cu_afumatura

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Daniela Mitea

    Ce pofta mi-ai facut de o varza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.