Varză creaţă cu costiţă afumată

Printeaza

Varză creaţă cu costiţă afumată

Ingrediente:Varză creaţă cu costiţă afumată

  • 2-3 verze creţe (1,200 kg)
  • 1 1/2 lingură făină
  • 2 ouă
  • 150 g costiţă afu­mată
  • 150 g carnaţi afumaţi sau crenvurşti
  • 2 linguri pesmet
  • 150 g unt
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:

Verzele cu cotoarele scoase se opăresc şi se pun pe o planşetă. Se face un aluat din făină, 2 ouă, 50 g unt topit şi sare. Se taie şunca şi carnaţii julien şi se amestecă cu aluatul şi 2 linguri de pesmet.

Varza se desface puţin, se umple cu aluatul şi se formează varza la loc apoi se dă la cuptor, cu puţină apă şi restul de unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.