Varza calita cu morcovi
PrinteazaVarza calita cu morcovi din: varza, ceapa, morcovi, rosii, ulei, marar, dafin, sare, piper.
- 2 verze potrivite
- 2 cepe
- 3 morcovi
- 5-6 roşii
- ulei
- 2 legături de mărar
- foi de dafin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Varza se taie fideluţă, se freacă bine cu sare, până se înmoaie. Ceapa se curăţă, se toacă mărunt, se freacă cu puţină sare şi se pune la călit în ulei. Se căleşte până devine sticloasă. Se adaugă morcovul ras şi se căleşte şi el puţin.
Apoi se adaugă varza şi o cană cu apă. Se fierbe la foc mic până când varza se căleşte. înainte de a se lua de pe foc, se adaugă piperul, foile de dafin, roşiile date pe râzătoare şi mărarul tocat mărunt.
Se poate servi cu mămăligă caldă şi peşte prăjit.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/varza-calita-cu-morcovi html