Varza calita cu morcovi

Printeaza

Varza calita cu morcovi din: varza, ceapa, morcovi, rosii, ulei, marar, dafin, sare, piper.

Ingrediente:Varza calita cu morcovi

  • 2 verze potrivite
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 5-6 roşii
  • ulei
  • 2 legături de mărar
  • foi de dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Varza se taie fideluţă, se freacă bine cu sare, până se înmoaie. Ceapa se curăţă, se toacă mă­runt, se freacă cu puţină sare şi se pune la călit în ulei. Se căleşte până devine sticloasă. Se adaugă morcovul ras şi se căleşte şi el puţin.

Apoi se adaugă varza şi o cană cu apă. Se fierbe la foc mic până când varza se căleşte. înainte de a se lua de pe foc, se adaugă piperul, foile de dafin, roşiile date pe râzătoare şi mărarul tocat mărunt.

Se poate servi cu mămăligă caldă şi peşte prăjit.

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/varza-calita-cu-morcovi html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.