Varza aromata cu ciolan

Printeaza

Varza aromata cu ciolan din: varza, ceapa, ulei, bere, ciolan, mustar, piper.

Ingrediente:Varza aromata cu ciolan

  • 1 varză
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml bere
  • boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 1 ciolan
  • 200 g muştar picant
  • 300 ml bere

 

Mod de preparare:

Ciolanul de porc se unge pe toată suprafaţa cu muştar şi se aşază într-un vas înalt. Se toarnă 300 ml bere şi se dă la cuptorul încins cca 50 minute.

Intre timp, se toacă varza. Se încinge uleiul într-o cratiţă şi se căleşte ceapa tăiată peştişori. După ce a devenit aurie, se adaugă varza şi se călesc împreună.

Se toarnă 200 ml bere şi se lasă la fiert 30 minute, cu boabe de piper şi foi de dafin.

Preparatul se serveşte pe un platou cu varză drept pat şi deasupra ciolanul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.