Varză albă picantă si aromata

Printeaza

Varză albă picantă
Varză albă picantă si aromata

Ingrediente: 

  • 1,5 kg varză nouă
  • 200 ml lapte
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură vegeta
  • 4-5 căţei de usturoi
  • cimbru
  • mărar
  • 1 -2 linguri suc de lămâie
  • 3-4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Varza se curăţă, se spală şi se taie fideluţă, după care se pune la înăbuşit cu ulei şi puţină apă. Se acoperă cratiţa, amestecân- du-se din când în când, până ce varza este bine înăbuşită. Spre sfârşit, se adaugă cimbru, mărar şi vegeta.

Separat, se face un sos din lapte, făină, usturoi pisat şi suc de lămâie şi se adaugă peste varza scăzută. Compoziţia astfel obţinută se pune într-un vas de Jena şi se dă la cuptor 10-15 minute.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Este foarte buna. Chiar imi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.