Varza cu afumatura

Printeaza

Varza cu afumatura din: varza acra, costita afumata, ceapa, pasta de tomate, ulei, boia de ardei dulce, cimbru, foi de dafin, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 varza acra mare
  • 400 g costita afumata
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 3-4 fire cimbru uscat
  • 3 foi de dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prăjiţi în ulei, într-o cratiţă mai înaltă costiţa tăiată în bucăţi potrivite. După 6-7 minute adăugaţi ceapa tocată mărunt, apoi după 3-4 minute, puneţi şi varza tăiată fideluţă. Când aceasta s-a înmuiat, puneţi pas­ta de tomate, boiaua, cimbrul, foile de dafin, o cană cu apă şi potriviţi de sare şi piper.

Ames­tecaţi bine, acoperiţi cratiţa cu un capac şi puneţi-o în cuptor la foc potrivit pentru 70 de minu­te.

Varza cu afumatura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.