Usturoi la borcan

Printeaza

Usturoi la borcan din: usturoi, cimbru, ulei.

Ingrediente:Usturoi la borcan

  • 3-4 căpăţâni de usturoi
  • cimbru
  • dafin
  • ulei de masline

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă 3-4 căpăţâni de usturoi şi se pun într-o cratita. Se adaugă 3 crenguţe de cimbru, scos de pe crenguţe, 3 foi de dafin şi se acoperă cu ulei. Se pune pe foc şi se lasă 20 de minute.

Se pune compoziţia în borcan, se închide capacul şi se lasă să se răcească.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.