Urechiuse de porc cu pesto

Printeaza

Urechiuse de porc cu pesto din: foietaj, galbenus, costita afumata, ceapa, pesto, mac, parmezan, faina.

Ingrediente:Urechiuse_de_porc_cu_pesto

  • 1 pachet congelat de foietaj (450 g)
  • 1 gălbenuş
  • 100 g cubuleţe de costiţă afumată sau de Chorizo
  • 1 ceapă tăiată foarte mărunt
  • 3-4 linguri de pesto
  • 3 linguri de mac
  • 3 linguri de parmezan proaspăt ras
  • făină pentru suprafaţa de lucru

 

Mod de preparare:

Foietajul se dezgheaţă. Cuptorul se preîncălzeşte la 200 °C. Foaia se desface de pe suprafaţa de lucru şi se taie în treimi. Oul se bate cu puţină apă. Cu acest mix se ung marginile aluatului.

Pe una dintre foi se împarte costiţa sau salamul chorizo, împreună cu ceapa. Apoi se rulează strâns şi se taie felii groase de circa 8 mm, care se aşează pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.

Cealaltă foaie se unge cu pesto, apoi se rulează şi ea. Ruloul se taieîn felii groase de circa 5 mm, care se aşează de asemenea pe o tavă.

Peste restul foii se presară mac şi brânză rasă. Se rulează şi stj taie felii groase de 5 mm, apoi se aşează şi ele pe tava acoperită cu hârtie de copt. Se ţin la cuptor aproximativ 12 minute.

Urechiuse de porc cu pesto

Urechiuse_de_porc_cu_pesto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.