Urdă cu smantană si mărar

Printeaza

Urdă cu smantană si mărar

Ingrediente:Urdă cu smantană si mărar

  • 300 g urdă (grasă)
  • 25 g smîntînă
  • 50 g unt
  • mărar verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Punem smîntînă proaspătă într-un ti­fon, legăm şi acoperim cu mălai, cu două ore înaintea mesei.

Frecăm untul ca o cremă, presărînd sare, adăugăm urda şi frecăm cu o lingură de lemn.

Cînd totul este bine amestecat, punem smîntînă şi mărarul curăţat, spălat şi tăiat mărunt. Aşezăm urda pe o farfurie şi o punem la gheaţă.

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.