Umplutura cu merisoare si stafide

Printeaza

Umplutura cu merisoare si stafide din: morcovi, telina, patrunjel, pastarnac, ceapa, merisoare, stafide, smantana, unt, supa, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Umplutura cu merisoare si stafide

  • 2-3 morcovi
  • 1 ţelină
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 2-3 cepe
  • 300 g merişoare
  • 100 g stafide
  • 200 ml smântână dulce
  • 1 lingură cu unt
  • 1 cană cu supă
  • rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală şi curăţă toate legumele. Dă pe răzătoarea cea mai fină morcovii, ţelină, păstârnacul şi rădăcina de pătrunjel şi toacă mărunt ceapa.

Pune la încins untul şi căleşte toate legumele pregătite.

Când s-au înmuiat, adaugă supa de carne sau cea preparată din concentrat şi apă.

Apoi, este rândul merişoarelor (dacă sunt congelate, nu este necesară decongelarea lor) şi al stafidelor, bine spălate înainte.

Când a scăzut lichidul, adaugă smântână şi rozmarinul, sare şi piper.

Rulează cu această umplutură felii de carne, ca să obţii rulade delicioase sau foloseşte-o la tarte şi plăcinte (folosind aluat cumpărat).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.