Umplutura fină pentru carnaţi

Printeaza

 

Umplutura fină pentru cîrnaţi se face iin carne crudă de viţel şi de porc, luate in cantităţi egale, la care se adaugă slă­nină de porc.Pentru ca umplutura să fie fină, alegem carnea cea mai bună : muşchi de porc şi de viţel, precum şi gheaţă pisată.

Pregătirea umpluturii fine pentru cîr­naţi nu se deosebeşte de pregătirea um­pluturii de carne crudă. Nu se pune însă pîine muiată, ceapă şi verde­ţuri. Umplutura fină pentru cîrnaţi se între­buinţează şi la umplutul păsărilor mari (curcan) şi al purceilor.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.