Umplutura de nuci II

Printeaza

Umplutura de nuci II

Ingrediente:Umplutura de nuci

  • 300 g nuci
  • 4 albuşuri
  • 200 g zahăr
  • vanilie
  • scorţişoară
  • coajă de lămîie

 

Mod de preparare:

Se curăţă nucile şi se trec prin maşină (sau se sfărîmă cu vergeaua). Separat se bat albuşuri pînă devin ca o zăpadă tare, adăugind treptat zahărul. Se amestecă cu nucile.

Se adaugă vanilie, coajă de lămîie, scorţişoară după gust. Se foloseşte la umplerea preparatelor ce urmează a fi coapte la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.