Umplutură de marmeladă

Printeaza

Umplutură de marmeladă

Ingrediente:Umplutură de marmeladă

  • marmeladă
  • esenţă de portocale
  • dulceaţă de zmeură sau de căpşuni

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte puţin marmelada, se amestecă bine şi dacă este prea legată, se adaugă puţin sirop de zahăr.

Cine doreşte poate adăuga cîteva linguriţe de dulceaţă de zmeură sau de căpşuni sau cîteva picături de esenţă de portocală.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.