Umplutură de mac

Printeaza

Umplutură de mac

Ingrediente:Umplutură de mac

  • 200 g mac
  • 200 g zahăr
  • 50 g pesmet
  • 50 g stafide
  • scor­ţişoară
  • coajă de lămîie

 

Mod de preparare:

Se opăreşte macul, se scurge de apă, apoi se freacă într-un castron; pînă devine ca o cremă albicioasă.

Se adaugă puţin pesmet alb, stafide, scorţişoară, coajă de lămîie după gust apoi zahărul sub formă de sirop gros.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.