Turte cu spanac, ardei si ceapa verde

Printeaza

Turte cu spanac, ardei si ceapa verde din: faina, praf de copt, sare, ulei, apa calduta, ceapa verde, busuioc verde, frnze de spanac, ardei gras.

Turte_cu_spanac_ardei_si_ceapa_verde

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 1 linguriţă praf de copt
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • 250 ml apă călduţă
  • 2 fire ceapă verde
  • busuioc verde
  • 1 mână frunze spanac
  • 1 ardei gras

Mod de preparare:

Amesteci într-un vas făina, praful de copt şi sarea. Torni, în fir subţire, uleiul şi apa, frămânţi şi încorporezi ceapa verde tocată, frunzele de spanac rupte bucăţi, ardeiul tăiat cubuleţe şi busuiocul mărunţit, după gust.

Aluatul obţinut îl laşi să respire. Incingi forma de waffe, întinzi coca şi tai pătrate pe care le pui în formă şi le ţii pe foc până se fac. Le serveşti calde.

Turte cu spanac, ardei si ceapa verde

Turte_cu_spanac_ardei_si_ceapa_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.