Turta cu sunca si branza

Printeaza

Turta cu sunca si branza din: faină de secară, faină de grâu, drojdie de bere, apa calduta, sare, sunca, ceapa, telemea, smantana, piper, ulei.

Ingrediente:Turta_cu_sunca_si_branza

  • 200 g faină de secară
  • 200 g faină de grâu
  • 20 g drojdie de bere
  • 200 ml apa calduta
  • 1 lingurita de sare

Pentru umplutura:

  • 200 g sunca
  • 3 cepe
  • 200 g telemea
  • 200 g smantana
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Dizolvi drojdia in apa calda, o amesteci cu faina si sarea si framanti un aluat pe care il lasi acoperit la cald pana isi dubleaza volumul.Tai sunca felii.

Ceapa tocata o amesteci cu telemeaua rasă, smântână, o lingură de făină, sare şi piper.

Intinzi aluatul si-l pui intr-o forma unsa şi tapeta­tă, torni amestecul de brân­ză, aşezi feliile de şuncă şi coci în cuptorul preîncălzit 35 de minute, până devine aurie.

Turta cu sunca si branza

Turta_cu_sunca_si_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.