Turnuletul apetisant

Printeaza

Turnuletul apetisant

Ingrediente:Turnuletul apetisant

  • 500 g prune
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 250 g mascarpone
  • 100 ml frisca
  • 2 fiole cu esenta de rom
  • 100 ml sirop de fructe

Preparare:

Mixează gălbenuşurile cu zahărul. Adaugă mascarpone şi esenţa de rom. Adaugă apoi albuşurile şi frişca bătute separat. Lasă la rece 3 ore.

Spală prunele, taie-le pe jumătate şiîndepărtează-le sâmburii. Umple un şpriţ cu crema de mascarpone. Umple o parte din jumătăţile de prune. Restul taie-le felii. Alternează apoi crema marscarpone cu feliile de prune.

Deasupra aşază câte o jumătate de prună umplută. Serveşte-le imediat cu sirop de fructe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.