Turnulet de cacao

Printeaza

Turnulet de cacao din: lapte, unt, zahar, cacao, oua, faina, praf de copt.

Ingrediente:Turnulet_de_cacao

  • 200 ml lapte
  • 100 g unt
  • 100 g zahăr
  • 3 linguri cacao
  • 2 ouă
  • 250 g făină
  • un plic praf de copt

 

Mod de preparare:

Se freacă untul moale cu zahărul. Se adaugă ouăle, unul câte unul, şi apoi făina şi praful de copt.

Cacaua şi laptele călduţ se amestecă, se toarnă peste compoziţia cu făină, şi se amestecă bine toate ingredientele până se obţine o compoziţie omogenă.

Se toarnă aluatul într-o formă cu gaură la mijloc, unsă cu unt. Se coace 20 de minute şi se lasă să se răcească în tavă.

Turnulet de cacao

Turnulet_de_cacao

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.