Turnedouri japoneze la grătar cu garnitură de orez, sparanghel sotat, ciuperci umplute şi sos de ciuperci

Printeaza

Turnedouri japoneze la grătar cu garnitură de orez, sparanghel sotat, ciuperci umplute şi sos de ciuperci

Ingrediente:Turnedouri japoneze la grătar cu garnitură de orez, sparanghel sotat, ciuperci umplute şi sos de ciuperci

  • 1,400 kg muşchi de vacă
  • 200 g orez
  • sare
  • piper
  • pudră de curry
  • 1 ceapă
  • 12 ciuperci mari
  • 400 g vîrfurt de sparanghel
  • 250 g unt
  • 8 crutoane
  • supă

 

Mod de preparare:

Se prepară garniturile sparanghelul fiert şi dat în unt, ciupercile umplut, pilaful de orez, supă şi curry (boia iute de ardei).

Turnedourile se frig pe grătar, se aşază pe un platou, pe crutoane (în coroană). Pilaful fier­binte, la mijloc, iar sparanghelul şi ciupercile împrejur.

Separat se serveşte sos de ciuperci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.