Turnedo de curcan cu zarzavat

Printeaza

O reteta de turnedo de curcan cu zarzavat din: piept de curcan, sare, unt sau margarina, sparanghel, spanac, piper si patrunjel.

Ingrediente:Turnedo de curcan cu zarzavat

  • 600 gr din piept de curcan
  • sare
  • 40 gr unt sau margarină
  • 4 roşii mai mici
  • 500 gr sparanghel
  • 500 gr spanac proaspăt sau din congelator
  • piper
  • pătrunjel tăiat mărunt

 

Mod de preparare:

Carnea de curcan o tăiem bucăţi mai mici şi o legăm cu aţă în formă de ruladă. Fierbem spanacul, şi-l scurgem. Tăiem roşiile în patru, le pu­nem în vas, condimentăm cu sare, piper, adăugăm pătrunjelul tăiat mărunt şi peste tot punem puţină grăsime.

Fierbem sparanghe­lul (conform principiului general). La sfârşit frigem turnedo în vas. Restul de zeamă îl turnăm deasupra şi gar­nisim cu roşiile coapte şi cu spanacul pe care l-am încălzit în grăsime şi l-am condimentat. împodobim cu sparanghelul încălzit.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.