Trufe de panettone şi nucă de cocos

Printeaza

O reteta delicioasa de trufe de pannettone si nuca de cocos din: pannettone, ciocolata menaj, nuca de cocos, lapte, migdale si coaja de portocala confiata.

Ingrediente:Trufe de panettone şi nucă de cocos

  • 2 felii de panneone simplu (circa 200 g)
  • 150 g ciocolată menaj
  • 80 g fulgi de nucă de cocos
  • 1 pahar lapte
  • 2 linguri migdale
  • 1 lingură coajă de portocală confiată

 

Mod de preparare:

Sfărâmă feliile de panettone într-un castron, toarnă lap­tele, lasă-l să se înmoaie 10 minute şi stoarce-l.

Prăjeşte migdalele tăiate felii şi încorporează-le în pa­nettone, împreună cu coaja de portocală confiată.

Formează biluţe din compoziţie, pune-le pe un platou şi lasă-le 20 de minute să se răcească în frigider.

Toacă ciocolata cu cuţitul şi topeşte-o la bain-marie sau în cuptorul cu microunde, amestecând frecvent.

Glazurează biluţele de panettone cu ciocolată, ajutându-te de două fur­culiţe, şi pune-le pe un grilaj.

Pune trufele pe hârtie de copt şi presară-le cu fulgi de nucă de cocos şi lasă-le 10 minute în frigider ca să se întărească.

Trufe de panettone şi nucă de cocos

Trufe de panettone şi nucă de cocos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.