Trufe cu migdale

Printeaza

Trufe cu migdale din: ciocolata neagra, unt, zahar pudra, galbenusuri, cacao amara, coaja de portocala, migdale, lichior, cacao.

Ingrediente:Trufe_cu_migdale

  • 200 g ciocolata neagra cu 70% cacao
  • 125 g unt
  • 125 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingui cacao amara
  • coaja unei portocale
  • o lingura migdale maruntite
  • 2 linguri lichior

pentru servire:

  • cacao

 

Mod de preparare:

Se rupe ciocolata bucăţi şi se pune la topit, la bain-marie. După ce s-a topit, se adaugă untul, coaja de portocală rasă şi migdalele uşor mărunţite. Se trage vasul de pe foc, se adaugă lichiorul, zahărul pudră, cacaua şi gălbenuşurile.

Se amestecă şi se dă vasul la rece pentru 6 ore. Apoi, se formează mici bile care se aşază pe un platou şi se presară cu cacao.

Trufe cu migdale

Trufe_cu_migdale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.