Trucuri culinare

Printeaza

Andive gustoase

Andivele îsi pierd din amăreală dacă, după ce li se scoate tulpina tare, se pun în apă amestecată cu lapte.

Anghinare fiartă

Odată fiartă, anghinarea trebuie consumată imediat. Dacă este păstrată mai multe zile, chiar şi la frigider, oxidează şi devine toxică.

Păstrarea bananelor

Ţinute la frigider, bananele se înnegresc repede şi se înmoaie. De aceea, cel mai bine e să fie păstrate într-un cos de nuiele într-un spaţiu bine aerisit.

 

Trucuri culinare

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.