Triunghiuri cu pasta de linte

Printeaza

Triunghiuri cu pasta de linte din: usturoi, ulei de masline, linte, busuioc, pasta de tomate, parmezan, sare, piper, spanac, toast.

Ingrediente:Triunghiuri_cu_pasta_de_linte

  • 1 căţel de usturoi
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 75 g linte roşie
  • 200 ml supă de legume
  • 16 de legătură de busuioc
  • 1 lingură de pastă de tomate
  • 2 linguri de parmezan proaspăt ras
  • sare
  • piper
  • 50 g frunze tinere de spanac
  • 8 felii de toast

 

Mod de preparare:

Usturoiul se cojeşte şi se toacă mărunt, apoi se sotează împreună cu lintea într-o crăticioară, într-o lingură de ulei încins. Se toarnă pe deasupra supa de legume şi se lasă totul să fiarbă la foc mic circa 15 minute.

Se spală busuiocul, se aleg frunzuliţele şi se toacă mărunt. Piureul se asezonează cu busuioc, pastă de tomate, parmezan, sare şi piper. La final, lintea bine scursă se pasează împreună cu uleiul de măsline rămas.

Spanacul se spală bine, se curăţă şi se usucă prin centrifugare intr-un castron special.

Feliile de pâine se prăjesc şi se ung cu pasta de linte. Pe 4 felii se distribuie spana­cul, iar deasupra se aşează celelatte 4 felii unse cu pastă.

Se presează uşor, după care sandviciurile se taie pe dia­gonală şi se servesc.

Triunghiuri cu pasta de linte

Triunghiuri_cu_pasta_de_linte

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.