Trio Saint-Jacques

Printeaza

Trio Siant-Jacques din: scoici, legume, fenicul, ciuperci, mazare, salam chorizo, sos de unt cu patrunjel si icre negre.

Ingrediente:Trio_Saint_Jacques

  • Scoici Saint Jasques proaspete – 3 bucati
  • legume bunoise – cate 10 g
  • fenicul
  • ciuperci porcini
  • manzare tanara
  • salam chorizo
  • sos de unt cu patrunjel
  • icre negre

 

 

Mod de preparare:

Se sotează feniculul, ciupercile şi salamul chorizo, tăiate mărunt şi asezonate cu piper, timp de 4-5 minute în ulei de măsline şi unt, într-o tigaie bine încinsă.

Se adaugă şi mazărea tânără la final. Scoicile Saint Jacques se sotează separat, de asemenea, în tigaia bine încinsă, între 3 şi 6 minute (în funcţia de mărimea lor), atât cât să se rumenească la suprafaţă.

Se aşază fiecare pe câte un pat din legume brunoise şi salam chorizo şi se decorează la final, în momentul servirii, cu icrele negre.

Trio Saint-Jacques

Trio_Saint_Jacques

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.