Trigoane umplute cu crema de castane

Printeaza

Trigoane umplute cu crema de castane din: crema de castane, branza de vaci, zahar, scortisoara, ou, fulgi de migdale si zahar pudra.

Pentru aluatul foietaj:Trigoane umplute cu crema de castane

  • 200g crema de castane
  • 250g branza de vaci
  • 20g zahar
  • un praf de scortisoara

Pentru decor:

  • 1 ou
  • fulgi de migdale
  • zahar pudra

 

Mod de preparare:

Se amesteca foarte bine branza cu crema de castane, zaharul si scortisoara. Se taie aluatul pentru foietaj in patrate.

Puneti o lingura din compozitia de crema in centrul patratului si impaturiti pe diagonala, iar apoi pliati marginile astfel incat crema sa nu poata sa iasa.

Se ung trigoanele formate cu oul batut, se presara fulgi de migdale. Se coc trigoanele in cuptor la 180 grade pentru aproximativ 12 minute.

Dupa ce trigoanele umplute cu crema de castane si branza de vaci au fost scoase din cuptor se pudreaza cu zahar si le puteti servi atat calde cat si reci.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.