Trigoane cu mazare si branza

Printeaza

Trigoane cu mazare si branza din: cartofi, ulei de floarea soarelui, feta, ceapa, garam masala, mazare, menta,, zeama de lamaie, coaja de lamaie, pasta picanta de mango, foi de placinta, unt, seminte de susan.

Ingrediente:Trigoane_cu_mazare_si_branza

  • 200 g cartofi
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 200 g feta, taiata cuburi
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 linguri condiment garam masala
  • 2 linguri menta uscata
  • 100 g mazare decongelata
  • zeama si coaja rasa de la 1 lamaie
  • 3 linguri pasta picanta de mango
  • 550 g foi de placinta
  • 150 g unt, topit
  • 2 linguri seminte de susan

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200C. Da cartofii la microunde pana cand se patrund, circa 10 minute.

Incinge uleiul si rumeneste ceapa, adauga condimentul garam masala si menta si prajeste 2 minute.

Zdrobeste cartofii si combina cu ceapa, adauga feta, mazarea, zeama, coaja de lamaie si pasta de mango.

Potriveste gustul de sar si piper si lasa deoparte sa se raceasca. Unge o foaie de placinta cu unt topit si taie in 3 fasii.

Pune in colt cate o lingura de compozitie si pliaza pentru a obtine trigoane.

Procedeaza la fel cu toate foile de placinta si compozitia ramasa. unge trigoanele cu unt si presara cu seminte de susan.

Da la cuptor 30 de minute, pana cand se rumenesc.

Trigoane cu mazare si branza

Trigoane_cu_mazare_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.