Trigoane cu ciuperci

Printeaza

Trigoane cu ciuperci din: aluat, ciuperci, ceapa rosie, sare, patrunjel, piper, pesmet, ulei de masline, cascaval si galbenus.

Ingrediente:Trigoane_cu_ciuperci

  • 500 g aluat foitaj
  • 800 g ciuperci
  • 1-2 cepe rosii
  • sare
  • o legatura mare patrunjel
  • piper negru macinat
  • 2-3 linguri pesmet
  • 3-4 lingurite ulei de masline
  • 50 g cascaval
  • un galbenus pentru uns

 

Mod de preparare:

Se scoate aluatul de la rece şi se lasă să se dezgheţe treptat, la temperatura camerei. Se curăţă ciupercile între timp si se spală în apă rece. Se curăţă şi se spală ceapa. Se taie mărunt şi se căleşte în ulei de măsline. Se adaugă ciupercile tocate mărunt şi se condimentează cu sare şi piper.

Spre final, se adaugă pesmetul, caşcavalul şi pătrunje­lul tocat mărunt. Se presară făină pe planşetă, se întinde aluatul cu sucitorul într-o foaie subţire, se taie pătrate si se umplu cu compoziţia de ciuperci, apoi se formează trigoanele. Se aşază în tavă, se ung cu gălbenuş şi se coc la 160°C.

Trigoane cu ciuperci

Trigoane_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.