Trigoane crocante cu mazare si branza

Printeaza

Trigoane crocante cu mazare si branza din: aluat foitaj, mazare, branza de capra, ceapa verde, patrunjel, oua, frunze de mentă, sare.

 

Ingrediente:Trigoane_crocante_cu_mazare_si_branza

  • 400 g aluat foitaj
  • 450 g mazăre
  • 200 g brânză de capră
  • 2 fire de ceapă
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 ou
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 mănunchi de frunze de mentă
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe mazărea la aburi. Când se răcoreşte, paseaz-o cu mixerul de mână. Sfărâmă brânza cu furculiţa.

Adaugă, ceapa, pătrunjelul şi menta tocate mă­runt.

Potriveşte de sare, leagă cu un ou bătut şi lasă deoparte. întinde foita- jul pe blatul dat cu făină. Taie-I în pătrate.

Pune pe fiecare câte o lingură de umplutură şi unge marginile cu gălbenuş.

Indoaie pătratul pe diagonală, ca să obţii un triunghi, şi sigilează marginile apăsând cu furculiţa.

Unge trigoanele cu gălbenuş, aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi rumeneşte-îe în cuptor în jur de 25 de minute.

 

Trigoane crocante cu mazare si branza

Trigoane_crocante_cu_mazare_si_branza

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Trigoane umplute cu crema de castane

Trigoane umplute cu crema de castane

Trigoane umplute cu crema de castane din: crema de castane, branza de vaci, zahar, scortisoara, ou, fulgi de migdale si zahar pudra. Pentru aluatul foietaj: 200g crema de castane 250g branza de vaci 20g zahar un praf de scortisoara Pentru decor: 1 ou fulgi de migdale zahar pudra   Mod de preparare: Se amesteca foarte […]

 

Trigoane cu crema si curmale

Trigoane cu nuci

Trigoane cu nuci din: foi de placinta, miere, zahar, nuca, pesmet, scortisoara. Ingrediente: foi de plăcintă 1 lingură mare miere 1/2 ceaşcă zahăr 1 1/2 ceaşcă nucă măcinată 1 1/2 ceaşcă pesmet 1 linguriţă scorţişoară Mod de preparare: Se pun la fiert 1/2 ceaşcă apă, mierea şi zahărul pentru 5 minute. In acest sirop se pun […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.