Trifle cu piure

Printeaza

Trifle cu piure din: cartofi, unt, lapte, friptura, morcov, mazare, ceapa, ardei, rosie, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Trifle cu piure

  • 2-3 cartofi mari
  • 1 lingură cu unt
  • 1 lingură cu lapte
  • 1-2 felii de friptură rece
  • 1 morcov
  • 1 mână de mazăre verde
  • 1 ceapă mai mare
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 roşie
  • sare
  • ulei
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Curăţă şi taie legumele în cubuleţe şi feliuţe, la fel şi friptura rece. Trage la tigaie ceapa cu morcovul şi un praf de sare, până se înmoaie puţin.

Adaugă ardeiul, mazărea şi carnea, amestecă, sărează, piperează. Legumele trebuie să rămână crocante. Pune cartofii curăţaţi la fiert. Fierbe-i, apoi prepară un piure cu lapte şi unt.

Pasează-i bine, dar nu cu mixerul, fiindcă îşi vor pierde gustul.

In paharele puţin încălzite, pune un strat de piure, unul de legume cu carne, apoi din nou piure, roşii tăiate în cubuleţe şi din nou piure. Decorează cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.