Trenette al pesto

Printeaza

Trenette al pesto din: paste trenette, busuioc, usturoi, branza de oaie, parmezan, ulei de masline si sare.

Pesto Pasta

 

Ingrediente:

  • 500 g paste trenette
  • 30 frunze de busuioc proaspete
  • 1 căţel de usturoi mare
  • 1 lingură brânză rasă din lapte de oaie
  • 1 lingură de parmezan ras
  • ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Spălaţi frunzele de busuioc, zvântaţi-le de apă, apoi zdrobiţi-le într-un mojar împreună cu usturoiul. Când amestecul este omogen, diluaţi-l cu ulei pentru a obţine o pastă fină, dar nu prea fluidă.

Separat, fierbeţi spaghetele şi combinaţi-le cu sosul puţin diluat. Odată ce el este fierbinte şi condimentat după gust, preparatul poate fi servit.

 

 

Trenette al pesto

Pesto Pasta

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.