Trei retete culinare pentru Revelion
PrinteazaTrei retete culinare pentru Revelion:
Ciuperci cu mamaliguta de gris
Facebook Ciuperci cu mamaliguta de gris din: ciuperci, gris, malai, supa de pui, alune, lapte, ulei, unt, parmezan, ceapa, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 600 g ciuperci pleurotus 20 g gris 150 g malai 500 ml supa de pui 100 g alune 500 ml lapte 100 ml ulei 50 g unt 100 g parmezan 1…Read more »
Varza de Bruxelles cu chorizo si usturoi
Facebook Incinge 2 linguri ulei de măsline şi prăjeşte 150 g chorizo, tocat şi 2 căţei de usturoi, tocat mărunt 5 min. Transferă într-un bol. Opăreşte 750 g varză de Bruxelles, curăţată şi tăiată. Prăjeşte-o in vas 5-6 min şi apoi adaugă chorizo, amestecând frecvent. Presară fulgi de migdale rumeniţi şi serveşte. Varza de Bruxelles…Read more »
Cartofi rumeniţi cu parmezan si aromă de trufe
Facebook Incinge cuptorul la semnul 6/200C. Intr-un vas pune la fiert 1,5 kg cartofi cu coaja alba, curatati si taiati bucati egale si 5 foi de dafin. Fierbe la foc mic 6 minute, scurge de lichid si pune din nou in vas. Acopera cu capac si scutura vasul pentru ca marginile sa se sfarame. Presara…Read more »