Tortulete de rosii cu tarhon si busuioc

Printeaza

Tortulete de rosii cu tarhon si busuioc din: brânză de capră, nuci, tarhon, suc de lămâie, sare, piper, roşii, oţet aromat, ulei, busuioc, ceapa, ulei, tarhon.

 

Tortulete_de_rosii_cu_tarhon_si_busuioc

Ingrediente:

  • 500 g brânză de capră
  • 40 g nuci tocate
  • 2 linguri tarhon tocat
  • 2 linguriţe suc de lămâie
  • sare, piper
  • 3 roşii coapte
  • 2 linguri oţet aromat
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri busuioc tocat
  • 2 cepe
  • ulei
  • 2 fire tarhon

Mod de preparare:

Brânză de capră se amestecă împreună cu nuci, tarhon, suc de lămâie, sare şi piper. Se crestează roşiile, se opăresc în apă clocotită, se trec prin jet de apă rece, se scurg, se decojesc, se curăţă de seminţe şi pulpa se taie cuburi. Se amestecă apoi împreună cu oţetul aromat, sare, piper, ulei şi busuioc.

Ceapa se taie inele şi se prăjeşte în ulei încins. Compoziţia de brânză se împarte în porţii şi se modelează patru rondele mari, care se aşază pe patru farfurii; roşiile se aşază deasupra şi se garnisesc cu inelele de ceapă.

Se ornează cu frunze de tarhon şi se serveşte cu pâine.

Tortulete de rosii cu tarhon si busuioc

Tortulete_de_rosii_cu_tarhon_si_busuioc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.